Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Садочки європейського зразка в Житомирській області. ФОТО

11 Грудня 2015 • 13:13

Кіл-сть переглядів: 1 057

За рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку проведено утеплення двох дошкільних навчальних закладів в с. Вереси Житомирського району та смт Борова Володарсько-Волинського району.

 

«В навчальних закладах проведено заміну вікон, утеплення фасаду, даху та фнддаменту будівель. Таким чином, ми отримаємо необхідні і якісні умови для навчання і виховання дітей, а також істотну економію енергоресурсів», – зазначив голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський, який 9 грудня особисто відвідав будівництво.

 

Завідуюча Новоборівського садочку «Казка», Наталія Шкорбот  каже, що більше 20 років утеплення приміщення не проводилося. Сама ж будівля досить велика і некомпактна, вікна старі, рами прогнили – все це спричиняло значні втрати тепла.

 

В навчальному закладі у Вересах додатково проведено благоустрій території, встановлено сучасні каруселі та гірки.

 

Як виглядав садок у Новій Борові дивіться тут, а як виглядав у Вересах дивіться тут.

 

ДОВІДКОВО:

Реконструкцію дитячого садочка “Журавлик”, с. Вереси Житомирського району виконано на 90%. Загальна вартість робіт становить 939,56 тис грн.: 845,6 тис. грн передбачених з ДФРР; 93,96 тис грн. виділено з місцевого бюджету.

 

Проведення реконструкції будівлі Новоборівського центру розвитку дитини “Казка” смт Нова Борова Володарсько-Волинського району виконана на 70%. Загальна вартість проекту –  1537,798 тис.грн. З державного фонду регіонального розвитку передбачено спрямувати 1367,147 тис. грн, співфінансування з місцевого бюджету складає 170,651 тис. грн.

Версія для друку