Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Координаційна рада підбила підсумки року. ФОТО

25 Грудня 2015 • 12:52

Кіл-сть переглядів: 855

Сьогодні, 25 грудня, у малій залі Житомирської ОДА відбулося заключне засідання обласної координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми на чолі із начальником управління сім’ї, молоді та спорту Світланою Гресь.

 

Насамперед подяками голови Житомирської ОДА за надання гуманітарної допомоги сім’ям учасників АТО були відзначені помічники та партнери, як управління, так і адміністрації в цілому, – Ірина Венгловська, Юрій Волошин, Сергій Рибицький та Микола Манжула.

 

Члени координаційної ради розглянули питання про підсумки обласного етапу «16 днів проти насильства у 2015 році» та реалізацію програмно-гендерних завдань у 2015 року.

 

Що стосується обласного етапу «16 днів проти насильства у 2015 році», який проходив у рамках Національної кампанії з подолання насильства в сім’ї «Стоп насильству», який стартував в Україні 25 листопада, на Житомирщині відбулося 1646 навчальних, виховних тренінгів та семінарів.

 

Також у цьому році було підготовлено статистичний збірник «Жінки і чоловіки Житомирщини», яку високо оцінила спостерігач місії ОБСЄ Лара Залускі. Мета видання – показати реальне гендерне становище жінок і чоловіків в області та наявні проблеми у розрізі міст і районів області.

 

Головне завдання ради на наступний рік –приділити особливу увагу молоді області та вирішити питання щодо інспектування осіб, які торгують людьми під виглядом працевлаштування за кордоном.

 

Світлана Гресь подякувала усім, хто бере активну участь у засіданні ради, та привітала із наступаючими святами.

Версія для друку