Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщина – серед кращих областей в Україні у розбудові місцевого самоврядування

31 Грудня 2015 • 10:17

Кіл-сть переглядів: 643

За підсумками 2015 року, чотири області України, у тому числі і Житомирська,  визнано кращими, в яких найбільш активно запроваджується реформа місцевого самоврядування та децентралізації влади. За дієву участь та сприяння проведення цих процесів Офіс реформ у Житомирській області нагороджений Подякою Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлового-комунального господарства України.

 

Високу відзнаку вручено директору Офісу реформ Роману Слідзевському 30 грудня під час святкової наради в Мінрегіоні України  (м. Київ). Подяку вручив Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлового-комунального господарства України Геннадій Зубко – «за активну участь у проведенні реформ, визначених Програмою діяльності Кабінету Міністрів України та Стратегії сталого розвитку «Україна-2020» у 2015 році, досягнуті результати у розбудові місцевого самоврядування».

 

Таку ж нагороду отримали представники Офісів реформ у Рівненській, Запорізькій та Донецькій областей.

 

Вітаючи представників областей з перемогою, Геннадій Зубко зазначив, що створення спроможних територіальних громад і децентралізація влади на місцях – це спільна заслуга всіх: регіональних Офісів реформ, обласних державних адміністрацій, обласних рад, керівників місцевих органів влади, депутатів, представників громадськості, які побачили в реформі шлях виходу з «глухого кута» для місцевого самоврядування. Він також додав, що реформа не зупиниться в 2016 році, а матиме продовження та розвиток на більш якісному рівні.

Версія для друку