Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Червоненська громада – серед переможців конкурсу

12 Січня 2016 • 10:36

Кіл-сть переглядів: 743

Завершився перший етап конкурсного відбору об’єднаних територіальних громад України для створення в них центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів). Конкурсна комісія розглянула 103 заявки від об’єднаних територіальних громад і відібрала 28.

 

У число переможців першого етапу конкурсного відбору потрапила і Червоненська селищна об’єднана територіальна громада Андрушівського району. Заплановано, що представники територіальних громад, які вибороли першість, візьмуть участь у консультаційній сесії в Києві, де отримають кваліфіковану методологічну та експертну допомогу щодо принципів організації та оснащення доступних та якісних адміністративних послуг для населення.

 

Оцінка конкурсних заявок визначалася за 15 показниками, об’єднаних в три групи:

 

– чітке бачення майбутнього ЦНАП;

– зручне приміщення ЦНАП;

– якість підготовки заявки.

 

Довідково:

 

Конкурс проводиться за сприяння Мінрегіону України спільно з проектом «Реформа управління на Сході України», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaftfür Internationale Zusammenarbeit (GIZ) за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

 

За підсумками конкурсу, громади отримають методичну допомогу для якісного доопрацювання своїх проектів зі створення ЦНАПів.

 

Громади,які не увійдуть до другого туру конкурсу, не залишаться без уваги. Вони також отримають пакет консультаційної, експертної, методичної та іншої підтримки щодо доопрацювання проектної заявки, утворення та організації діяльності ЦНАПів.

Версія для друку