Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Опалювальний сезон на Житомирщині проходить стабільно

18 Січня 2016 • 08:26

Кіл-сть переглядів: 501

Про це повідомляє департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації. Станом на 18 січня 2016 року системи життєзабезпечення населення області працюють стабільно, суттєвих перебоїв з наданням житлово-комунальних послуг не зафіксовано.

 

 

«Забезпечені теплопостачанням з централізованих та децентралізованих джерел 59 закладів охорони здоров’я, 752 учбових закладів, 686 садочків. Теплова енергія з централізованих джерел подається на 1893  будинки. Незначні локальні аварійні ситуації оперативно ліквідовувались та, в цілому, не вплинули на якість послуг та проходження опалювального сезону», – зазначив голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський.

 

 

 

Всі заклади соціального призначення та житловий фонд області забезпечені послугами з тепло-, водо-, електро- та газопостачання в нормативних обсягах.

 

 

Для здійснення контролю за проходженням опалювального сезону, недопущення та попередження аварій на об’єктах життєзабезпечення утворено обласну робочу групу з визначенням відповідальних осіб, функціонує телефон «гарячої лінії» – 47-47-12.

 

 

Постійно функціонує система моніторингу довкілля, щоденно інформуються обласні диспетчерські служби щодо прогнозу погоди та попереджаються про можливі небезпечні погодиі явища.

 

 

Продовжує функціонувати цілодобовий режим чергування аварійних бригад, забезпечено комплектацію необхідними матеріалами та обладнанням.

Версія для друку