Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Депутати підтримали усі звернення до центральних органів влади

26 Січня 2016 • 13:40

Кіл-сть переглядів: 619

Сьогодні, 26 січня, на третій сесії обласної ради сьомого скликання депутати звернулися до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо виділення субвенцій з державного бюджету на надання пільг з послуг зв’язку, компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян та на підготовку робітничих кадрів на 2016 рік.

 

Крім того депутати звернулися до Президента України, Прем’єр-міністра України та Голови Верховної Ради України щодо функціонування та подальшого впровадження української мови як державної, щодо спецрежиму оподаткування у сільському господарстві.

 

Окремо було звернення і до Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана щодо фінансування вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги.

 

Щодо забезпечення Державною службою України з безпеки на транспорті контролю за роботою «нелегальних» перевізників у межах області депутати звернулися до Кабінету Міністрів України та до Міністерства інфраструктури України.

 

Також депутати звернулися до Міністерства оборони України щодо сприяння  депутатам  місцевих рад, які проходять службу  в Збройних силах України, у виконанні їх депутатських обов’язків.

 

У ході сесії депутати вирішили звернутися до Міністра оборони України та військового прокурора Центрального регіону України щодо перевірки ходу розслідування кримінальної справи за фактом розкрадання та продажу сухпайків. За дане звернення проголосувало 56 депутатів.

 

З усіма зверненнями депутатів обласної ради можна ознайомитися тут.

Версія для друку