Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

43 книговидавничі проекти у пропозиціях на випуск соціально значущої літератури області

04 Лютого 2016 • 13:53

Кіл-сть переглядів: 1 040

1 лютого 2016 року управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА завершило прийом заявок на випуск соціально значущої літератури місцевих авторів.

 

Від 7 видавничих організацій області – ККГВ «Полісся», ПП «Рута», ПП «Волинь», ФОП «Євенок О. О.», ФОП «Котвицький В. Б.», БВГ «Вечірній Коростень», ФОП «Гембарський О. П.» – надійшло 43 книговидавничі проекти. Автори представили книги різного тематичного спрямування: від біографічної до історичної, від дитячої до наукової, від художньої до енциклопедичної літератури.

 

Наступний етап – це формування переліку видань, які будуть надруковані за кошти обласного бюджету до кінця цього року. Над цим працюватимуть члени експертної ради з питань випуску соціально значущої літератури місцевих авторів, до якої входять представники структурних підрозділів облдержадміністрації, депутати обласної ради, наукових установ, творчих спілок, бібліотек, громадських організацій.

 

На засіданні експертної ради визначатимуться найбільш достойні книговидавничі проекти. Тому будуть запрошені автори та видавці книговидавничих проектів, які презентуватимуть літературу, обґрунтовуючи її соціальну значущість. Члени експертної ради матимуть достатньо часу, аби детально ознайомитись зі змістовною частиною книжкових проектів.

 

Після цього шляхом голосування оберуть перелік книжок, які будуть друкуватись в цьому році.

Версія для друку