Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Запрошуємо громадськість до планування заходів до Дня Героїв Небесної Сотні

15 Лютого 2016 • 14:19

Кіл-сть переглядів: 455

18-20 лютого 2016 року по всій Україні вшановуватимуть тих, хто поклав своє життя за гідне майбутнє українського народу – Героїв Небесної Сотні.

У цьому році урочисті та меморіальні заходи проходитимуть під загальним гаслом «Небесна Сотня. На сторожі Гідності». У Житомирі вшанування пам’яті відбудеться 20 лютого.

Сьогодні, 15 лютого, у Житомирській ОДА відбулося засідання організаційного комітету під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути, на якому обговорено ідеї проведення Дня Героїв Небесної Сотні в обласному центрі.

Члени засідання одноголосно погодилися, що необхідно відходити від традиції покладання квітів та замінити її запалюванням лампадок у пам’ять про загиблих. На розсуд і обговорення громадськості члени оргкомітету внесли ідею вшанувати Героїв Небесної Сотні у суботу, 20 лютого, о 18.00 год. на майдані ім. С.П. Корольова. Учасники мітингу спільно виконають Гімн України та помоляться за Героїв. Замість квітів всі бажаючі поставлять до стели лампадки.

Запрошуємо представників громадськості, активістів долучитися до планування Дня Героїв Небесної Сотні та поділитися своїми ідеями.

 

Пропозиції можна надсилати на електронну адресу dep_info@ukr.net, за тел. 47-46-20 до 18.00 год. 16 лютого.

Детальний план проведення заходів буде опубліковано після узагальнення всіх пропозицій – з 17.02.2016 року на сайті Житомирської ОДА.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

Версія для друку