Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Пільговий проїзд учасникам АТО в області забезпечений

17 Лютого 2016 • 16:25

Кіл-сть переглядів: 731

Незважаючи на те, що на Житомирщині питання пільгового перевезення на найближчий час вже було закрито, у суспільстві тримається напруга.

 

1Начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Роман Крисюк запевняє – пільговий проїзд учасників АТО та членів родин загиблих на внутрішніх обласних маршрутах загального користування забезпечується без обмежень, а для інших пільгових категорій громадян залишається 2 безкоштовних місця у одному транспортному засобі.

 

На минулому тижні перевізники провели збори Асоціації роботодавців транспорту Житомирської області, за результатами яких було підписано лист, де йдеться, що з 01 березня 2016 року автоперевізники Житомирської області зобов’язуються забезпечити за власний рахунок перевезення 2 пільгових місць в автобусах на кожний рейс щоденно тільки учасників АТО та членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО.

 

Роман Крисюк зазначає, що на нараді, яка відбувалася у січні 2016 року в облдержадміністрації, перевізники самі погодилися на ті умови, які зараз є. І ці домовленості будуть дотримуватися. Якщо з’являться якісь проблеми, вони вирішуватимуться за фактом виникнення.

 

Нагадуємо, що в управлінні промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської ОДА працює телефон гарячої лінії щодо пільгових перевезень: (0412) 47-46-52; (068) 150-87-16.

Версія для друку