Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Переселенців запрошують на бізнес-форум у Київ

22 Лютого 2016 • 07:56

Кіл-сть переглядів: 544

За інформацією радника з питань внутрішньо переміщених осіб Міністерства соціальної політики України в Житомирській області Максима Свірського, 11 березня у Києві відбудеться перший в Україні форум для навчання та підтримки переселенців «Бізнес-форум для переселенців: розвиток підприємництва».

Метою даного заходу є об’єднання зусиль організацій, що допомагають у створенні власного бізнесу переселенцям та ознайомлення бізнесменів-переселенців з основними принципами розвитку підприємницької діяльності.

Форум відбудеться упродовж одного дня. Учасники ознайомляться з міжнародним та національним досвідом підтримки самозайнятості, європейськими стандартами, принципами корпоративної соціальної відповідальності, навчальними програмами розвитку бізнесу.

Бізнес-форум створить простір для комунікації та обміну досвідом між переселенцями-бізнесменами і стане майданчиком для діалогу між організаціями, які сприяють самозайнятості переселенців, та самими переселенцями.

 

У форумі можуть взяти участь переселенці, які вже відкрили власний бізнес; переселенці, які створили бізнес за підтримки грантових конкурсів; міжнародні організації, які надають донорську та менторську підтримку для ВПО; ГО, які надають допомогу по самозайнятості ВПО та підтримку в створенні власного бізнесу.
Форма для реєстрації:

  • для представників міжнародних організацій та ГО тут.
  • для переселенців тут.

Реєстрація учасників проводиться до 25.02 включно.

Кількість учасників обмежена. Участь у заході безкоштовна.

Організатори здійснюють відшкодування транспортних витрат учасникам.

Початок: о 9:30 в Центрі подій «Nivki-hall» за адресою: м. Київ, пр-т Перемоги, 84. Контактна особа: тел.: +380 93 076 38 39 (Марія).

 

1

Версія для друку