Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Нові соціальні об’єкти Бердичева

29 Лютого 2016 • 07:37

Кіл-сть переглядів: 1 016

В п’ятницю, 26 грудня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський оглянув соціальні та культурні об’єкти в м. Бердичеві,  реконструкція яких розпочалась в минулому році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

 

Зокрема, в Бердичеві відновлюється театр і спортивна школа.   Міський театр є об’єктом культурної спадщини місцевого значення. За висновками даних обстежень, конструктивна схема будівлі знаходилася у незадовільному стані, не придатна до нормальної експлуатації. Загальна вартість робіт в минулому році становила 10715 тис. грн.:  8500 тис грн. виділено з ДФРР, 2215 – з місцевого бюджету. За ці кошти проведено комплекс заходів по заміні пошкодженої цегли, фундаменту будівлі та вогнезахисту дерев`яних конструкцій.

 

 

 

 

 

 

Бердичівська Дитячо-юнацька спортивна школа ім. В.О. Лонського – позашкільний навчальний заклад спортивного профілю. Раніше спортивна школа була розміщена у пристосованому приміщенні колишнього дитячого дошкільного навчального закладу, що не відповідає вимогам для проведення навчально-виховної роботи з різних видів спорту. Роботи з реконструкції  нежитлової будівлі за адресою м. Бердичів, вул. Європейська, 35/1 розпочалися ще у минулому році. За рахунок ДФРР було виділено 3685.442 тис грн., 1965.002 – надійшло з місцевого бюджету. На даний час будівельно-оздоблювальні роботи повністю закінчено. Залишилося обладнати спотзали інвентарем.

 

Фото школи весна 2015

 

 

 

 

Фото школи лютий 2016

 

 

Версія для друку