Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Управління сім’ї, молоді та спорту ОДА узагальнило результати роботи за рік. ФОТО

03 Березня 2016 • 10:51

Кіл-сть переглядів: 2 038

У Житомирі сьогодні, 3 березня, відбулось засідання колегії управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, на якій підвели підсумки роботи у галузі фізичної культури, спорту, сімейної, молодіжної та ґендерної політики та ін.

 

У засіданні взяли участь заступник голови ОДА Ярослав Лагута та перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма.

 

Ярослав Лагута закликав присутніх до плідної роботи та максимальної активності і зазначив: «Хочу подякувати всім, хто працював у галузі протягом року. Маємо хороші здобутки, позитивну динаміку щодо рейтингів у різних видах спорту. Сподіваємося на гарну участь спортсменів області в Олімпійських іграх цього року. Всі помітили прогрес в розвитку інфраструктури, тому що і за особистої підтримки та контролю голови обласної державної адміністрації маємо позитивні зрушення стосовно центрального стадіону. Думаю, що з розвитком інфраструктури не лише спортсмени будуть тренуватися в гарних умовах, але й глядачі сприятимуть розвитку спорту та його популяризації. Закликаю також до підвищення уваги щодо патріотичного виховання молоді. Впевнений, що наші темпи роботи протягом 2016 року будуть збережені».

 

Заступник голови облдержадміністрації наголосив на необхідності тісно співпрацювати з керівництвом ОДА та її структурними підрозділвми: «Найбільші зрушення відбуваються у тих галузях, де безпосередньо керівники є носіями гарних ідей».

 

Ярослав Лагута також нагородив кращих працівників галузі подяками і грамотами управління сім’ї, молоді та спорту ОДА:

  • Наталію Алфіменкову, начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Брусилівської РДА;
  • Людмилу Ковальчук, завідувача сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Романівської РДА;
  • Олену Черних, начальника відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету Коростенської міської ради;
  • Віктора Малюту, головного спеціаліста відділу молодіжної та сімейної політики управління сім’ї, молоді та спорту ОДА;
  • Тетяну Дячук, начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Бердичівської міської ради.

Начальник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь звернула увагу на пріоритети роботи управління в галузі фізичної культури і спорту:

 

1. Підготовка провідних спортсменів області, кандидатів на участь в Олімпійських іграх 2016 року у Ріо-де-Жанейро.

 

2. Створення умов для успішної підготовки та виступу спортсменів Житомирської області на чемпіонатах та кубках світу, Європи, України.

 

3. Завершення реформування системи дитячо-юнацьких спортивних шкіл області. Збільшення кількості вихованців спортивних шкіл.

 

4. Розвиток матеріально-технічної бази сфери фізичної культури і спорту області.

 

Нагадуємо, що Світлана Гресь розповіла, чим живе управління сім’ї, молоді та спорту.

Версія для друку