Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Процес ремонту доріг на Житомирщині запущено в дію

14 Березня 2016 • 14:54

Кіл-сть переглядів: 1 031

У цьому році на фінансування робіт з відновлення та ремонту автошляхів з державного бюджету  спрямовується 6,5 млрд. грн.

 

На численні звернення голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Машковського до Кабінету Міністрів,  за сприяння Мінрегіонбуду та Мінінфраструктури нашій області на ремонт доріг було виділено кошти у сумі 84 027,107 тис. грн.  Розпорядження про розподіл видатків державного бюджету ухвалено на позачерговому засіданні Уряду України сьогодні, 14 березня.

 

За ці кошти буде проведено ремонт  траси державного значення  М-21 Житомир –  Могилів-Подільський.  На даному шляхопроводі передбачено облаштування зовнішнього освітлення.

 

Також буде відремонтовано мости через р. Тетерів біля с. Карвинівка та с. Висока Піч на автодорозі державного значення Н-03  Житомир-Чернівці.

 

Буде проведено ремонт  мосту  через р. Тетерів в м. Радомишль автодороги Т-06-08 Малин-Кочерів.

 

Біля с. Старики Коростенського району буде побудовано шляхопровід через залізницю (на км 2+482) дороги С 060824

 

 

Міністерство інфраструктури зараз працює над формуванням акта, який передбачатиме  незалежний контроль якості ремонту автошляхів. Компанії, які проводитимуть ремонтні роботи, будуть зобов’язані надавати десятилітню гарантію.

Версія для друку