Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Фермерські господарства як ефективний засіб розвитку регіону. ФОТО

17 Березня 2016 • 16:13

Кіл-сть переглядів: 710

16 березня, в рамках робочої поїздки до Брусилівського району, голова облдержадміністрації Сергій Машковський відвідав ПП «Україна», що у с. Водотиї.

 

Підприємство займається вирощуванням зернових і зернобобових культур і насіння олійних культур, на фермі тримають корів та вирощують телят.

 

Крім ведення господарської діяльності, підприємство забезпечує продовольством школу, допомагає багатьом закладам соціальної сфери району.

 

Фермерські господарства такого типу є однією з ефективних форм господарювання, надійним засобом розв’язання продовольчої проблеми суспільства, фактором забезпечення соціально-політичної стабільності країни.

 

Сергій Машковський зазначив, що основним завданням законодавства на сьогодні є дерегуляція господарської діяльності, приведення законодавства в окремих сферах у відповідність до правового поля ЄС.

 

«Ми як влада намагаємося максимально сприяти створенню сприятливих умов для ведення бізнесу на Житомирщині:  підвищення рівня захисту суб’єктів господарювання, скорочення дозвільних і погоджувальних процедур, зменшення впливу державних органів на діяльність суб’єктів господарювання – такий підхід безумовно полегшить ведення аграрного бізнесу», – наголосив керівник області.

Версія для друку