Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 74 від 18.03.2016

21 Березня 2016 • 14:56

Кіл-сть переглядів: 143

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

18.03.2016

 

№ 74

Про утворення робочої групи з питань протидії торгівлі людьми у сфері працевлаштування за кордоном

 

 

 

Відповідно до Закону України «Про протидію торгівлі людьми», ст.6 і ст.20 Закону України «Про зовнішню трудову міграцію», ст.28 та п.9 ч.1 ст.39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», враховуючи рішення територіальної тристоронньої соціально-економічної ради від 22.12.2015:

1. Затвердити робочу групу з питань протидії торгівлі людьми у сфері працевлаштування за кордоном у складі згідно з додатком.

 

2. Затвердити Положення про робочу групу з питань протидії торгівлі людьми у сфері працевлаштування за кордоном (додається).

 

3. Райдержадміністраціям, рекомендувати міськвиконкомам:

 

1) З метою удосконалення трудової міграції громадян вживати заходів щодо підвищення рівня зайнятості населення та зниження безробіття шляхом збільшення обсягів залучення інвестицій, створення нових робочих місць з гідною заробітною платою та належними умовами праці, першочергового забезпечення молоді робочим місцем, підвищення рівня заробітної плати працюючих.

 

2) За результатами аналізу оголошень у засобах масової інформації забезпечити інформування департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації і правоохоронних органів щодо випадків незаконної діяльності суб’єктів господарської діяльності, які надають посередницькі послуги у працевлаштуванні громадян України за кордоном на території відповідних міст і районів (без ліцензії Міністерства соціальної політики України), та щодо наявності скарг на їх діяльність від окремих громадян.

 

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.

 

 

 

Голова адміністрації

С.О. Машковський

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку