Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Триває прийом документів на фінансову підтримку ГО інвалідів та ветеранів

25 Березня 2016 • 14:10

Кіл-сть переглядів: 872

 

В управлінні інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації триває прийом документів від громадських організацій інвалідів, ветеранів та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи щодо надання їм фінансової підтримки.

 

До звернення щодо надання фінансової підтримки громадські організації інвалідів, ветеранів та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, необхідно додати:

  • копію статуту (положення) громадської організації;
  • копію свідоцтва про реєстрацію громадської організації;
  • копії податкових звітів громадської організації за останні два роки;
  • копію звіту про діяльність громадської організації за формами  державної статистичної звітності;
  • копії звітів про використання бюджетних коштів за попередні два роки (у разі їх отримання громадською організацією);
  • довідку про відсутність простроченої заборгованості за наданими банками кредитами;
  • довідку про наявність матеріально-технічного забезпечення громадської організації  (у разі наявності) та інформацію про приміщення (у разі наявності), яке використовується для діяльності громадської організації (балансоутримувач приміщення, юридична та фактична адреса, кількість квадратних метрів приміщення, яке використовується);
  • календарний план заходів громадської організації;
  • розрахунки та обґрунтування за напрямами використання бюджетних коштів.

Звертаємо увагу, що кошти, передбачені для фінансової підтримки громадських організацій інвалідів, ветеранів та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи не стосуються жодних видів матеріального заохочення членів громадських організацій, оплати їх відряджень.

 

Порядок використання коштів обласного бюджету для надання фінансової підтримки громадським організаціям інвалідів, ветеранів та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, розміщено тут.

 

Консультації можна отримати за телефоном: 47-50-19 (Сластухіна Світлана Василівна).

 

Нагадуємо, що 17 березня у Житомирі заступник голови ОДА Ярослав Лагута провів перше у цьому році засідання комісії з розгляду звернень громадських організацій інвалідів, ветеранів та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи щодо надання їм фінансової підтримки. Члени комісії прийняли рішення надати фінансову підтримку 12 громадським організаціям (на оплату комунальних послуг за орендовані приміщення та проведення суспільно важливих заходів). Загальна сума виділених громадським організаціям коштів становить 241 960 грн. із 500 000 грн., передбачених в обласному бюджеті.

 

Версія для друку