Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Керівник області в рамках робочого візиту до Любарського району відвідав родину бійця АТО

08 Квітня 2016 • 08:00

Кіл-сть переглядів: 759

Перебуваючи з робочим візитом у Любарському, районі голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський відвідав родину Артура Мельника, бійця АТО.

 

Рядовий 128-мої окремої гірсько-піхотної бригади ЗСУ був призваний на військову службу лютому 2014. В ході проведення військової операції, був поранений поблизу с. Червоний Жовтень Луганської області. Після закритої хребетно-спинномозкової травми, Артур прикутий до візка і потребує дороговартісного лікування.  Для проходження першого  курсу реабілітації з обласного бюджету виділено 112 тисяч гривень. Вже в середу, 13 квітня  Артур відправиться на лікування.

 

Сергій Машковський побажав хлопцю одужання і наголосив: «Дуже пишаюся такими героями, як ти. Бачу, що у тебе сильний бойовий дух». Адже після одужання Артур планує знову повернутися в зону проведення АТО.

 

Сім’я  Мельників проживає у с. Глезне Любарського району.  Батьки Артура Віктор Ананійович та Зоя Миколаївна виховали 11 дітей. Троє синів Ярослав, Назарій та Любомир зараз проходять військову службу.

 

 

 

 

 

Версія для друку