Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 100/30 від 11.04.2016

14 Квітня 2016 • 07:39

Кіл-сть переглядів: 637

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА

ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

ЖИТОМИРСЬКА

ОБЛАСНА РАДА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради

 

 

11.04.2016

 

№ 100/30

Про обласну координаційну раду з питань реалізації спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

 

 

 

Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про місцеве самоврядування в Україні», Угоди про партнерство між Житомирською обласною державною адміністрацією, Житомирською обласною радою та Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй від 29 вересня 2014 року, з метою забезпечення сталого соціально-економічного та екологічного розвитку на місцевому рівні шляхом спільного управління і заохочення громадських ініціатив на території Житомирської області:

1. Утворити обласну координаційну раду з питань реалізації спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» з посадовим складом згідно з додатком.

2. Затвердити Положення про обласну координаційну раду з питань реалізації спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», що додається.

3. Головам районних державних адміністрацій та головам районних рад, які беруть участь у реалізації спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», при затвердженні районних бюджетів передбачати кошти для співфінансування проектів у відібраних територіальних громадах.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації Дмитренка Г.В. та першого заступника голови обласної ради Ширму В.В.

  

 

Голова обласної державної

адміністрації

  Голова обласної ради
     
С.О. Машковський   А.В. Лабунська

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку