Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Завтра – наймасштабніше прибирання території Житомира

22 Квітня 2016 • 08:11

Кіл-сть переглядів: 833

Житомирська обласна державна адміністрація спільно з Житомирським міськвиконкомом долучаються  до Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом!» та проводитимуть заходи по санітарному очищенню та благоустрою території міста.

 

Завтра, 23 квітня, о 9.00 представники апарату та структурних підрозділів ОДА розпочинають прибирання таких локацій м. Житомира:

  • парк культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна;
  • Гідропарк – санітарне очищення території вздовж берегу річки Тетерів від обласного медичного центру вертебрології і реабілітації;
  • вул. Чуднівська та Чуднівське шосе – санітарне прибирання шляхового змету та сміття з обочин проїжджої частини по вул. Черняхівського від провулку Оздоровчого до території Гідропарку, в т.ч. розворотне кільце тролейбуса та автостоянка біля нього (лівий бік);
  • пам’ятний знак «Літак» в районі Мальованської набережної (вул. Баранова від території АЗС «КЛО»);
  • берег річки Тетерів від пров. Політехнічного до  пров. Корбутівського;
  • Монумент Слави «Вічний вогонь».

Запрошуємо громадськість та екологічних волонтерів долучитися до прибирання міста та зробити наше життя комфортнішим.

 

Нагадуємо, що з 28.03.2016 по 15.05.2016 року, відповідно до розпорядження голови Житомирської ОДА Сергія Машковського від 24.03.2016 року №78, триватиме місячник «За чисте довкілля» із приведення в належний санітарний стан територій населених пунктів, здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, побутових та інших відходів, прибирання та приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів, берегів водойм та зелених насаджень загального, обмеженого та спеціального призначення.

 

56467465

Версія для друку