Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі нагородили кращих роботодавців. ФОТО

28 Квітня 2016 • 09:54

Кіл-сть переглядів: 938

Сьогодні, 28 квітня, мала зала облдержадміністрації зібрала роботодавців Житомирщини.

 

Під час проведення засідання генеральний директор Федерації роботодавців України Руслан Іллічов нагородив відзнаками Федерації за сумлінну працю Юрія Гамкрелідзе, Леоніда Крігера та Олександра Шаварського.

 

Після нагородження він представив Програму модернізації України. План реформ підготувала Федерація роботодавців України за участю профспілок, провідних українських та іноземних науковців і експертів.

 

Документ складається з трьох частин:

 

  • Програми модернізації України на 20 років – бачення європейських та українських експертів реформ у семи сферах: протидія корупції, охорона здоров’я, економіка, оподаткування та фінанси, євроінтеграція, конституційне право та дотримання законів;

  • Цілей реформ на 10 років, які визначили роботодавці, профспілки, спільно з українськими вченими та Агентством модернізації України, в роботі якого взяли участь експерти з Австрії, Німеччини, Франції, Польщі, Великобританії, Швейцарії;

  • Плану модернізації України на найближчі 5 років, який склали українські роботодавці спільно з профспілками та провідними українськими науковцями. В Плані, зокрема, складений рейтинговий список із 200 перспективних товарних позицій, за якими спостерігається сталий приріст обсягів світової торгівлі і за якими Україна могла б бути конкурентною на світовому ринку.
Версія для друку