Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Підтримай своїх – прийди на футбол!

29 Квітня 2016 • 09:41

Кіл-сть переглядів: 736

Вже завтра, 30 квітня, на житомирян чекає друга гра від новоствореного МФК «Житомир». В рамках 2 туру аматорського чемпіонату України наші футболісти прийматимуть одну із найсильніших аматорських команд, чинного володаря аматорського кубку України, ФК «Гірник» зі Львівщини.

 

Початок матчу – о 17.00 (стадіон «Спартак»).

 

Запрошуємо всіх підтримати наших футболістів. Вболівайте за Житомир!

 

Довідково:

 

«Гірник» — аматорський футбольний клуб із міста Соснівки Львівської області, який виступає у Прем’єр-лізі Львівської області. Заснований 1964 року.

 

Зоряний час «Гірника» припадає на початок двохтисячних років, коли команда двічі підряд перемагала в чемпіонаті Львівської області. Але в 2003 році всі провідні футболісти соснівської команди, разом з тренером перебралися до Червонограда. Соснівці знову довелось починати все спочатку.

 

Під назвою «Надія» команда у 2004 року стартувала у другій лізі Львівської області. А вже у 2006 році команду перейменовано на «Гірник» і під цією назвою команда виступає по сьогоднішній день.

 

У 2015 році «Гірник» став володарем аматорського кубку України з футболу, обійшовши у фінальному двобої чемпіона України серед аматорів ФК «Балкани» з Одещини. Тоді в домашньому матчі соснівці перемогли суперників з рахунком 2:1, а на виїзді зуміли відстояти суху нічию.

 

Таким чином на сьогодні «Гірник» є одним із фаворитів аматорського чемпіонату України і матч першого туру це підтверджує. На старті сезону «Гірник» вдома всуху 7:0 розніс амбітного новачка ФК «Луцьк».

 

1

Версія для друку