Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Депутати на комісії з охорони здоров’я та соцзахисту розглядають зміни до обласного бюджету. ФОТО

11 Травня 2016 • 10:18

Кіл-сть переглядів: 716

 

У Житомирській обласній раді відновили роботу постійні комісії у ході підготовки до другого пленарного засідання 4 сесії облради VІІ скликання, яке відбудеться 19 травня 2016 року.

 

Сьогодні, 11 травня, проходить засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

 

У ньому беруть участь голова обласної ради Анжеліка Лабунська, перший заступник голови облради Володимир Ширма та заступник голови обласної державної адміністрації Ярослав Лагута.

 

Депутати мають розглянути 25 основних питань, серед них: про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік, про комплексну програму проведення року вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС і пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи на Житомирщині на 2016 рік, про переукладання контрактів з керівниками закладів охорони здоров’я, про дотримання норм харчування хворих у закладах охорони здоров’я та ін.

 

Заступник директора департаменту фінансів ОДА Вадим Турський поінформував присутніх про зміни, які планується внести до обласного бюджету.

 

Серед змін – спрямування вільних залишків коштів загального фонду обласного бюджету на суму 4 млн 281 тис. 570 грн. У тому числі за пропозицією ОДА та обласної ради на регіональну цільову соціальну програму по забезпеченню житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа хочуть спрямувати 1 млн 45 тис.грн.

 

Також залишки коштів спеціального фонду обласного бюджету – 4 млн 804,9 тис. грн. – спрямують на охорону навколишнього природного середовища.

 

Версія для друку