Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 130 від 12.05.2016

17 Травня 2016 • 12:47

Кіл-сть переглядів: 126

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

12.05.2016

 

№ 130

Про встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною

 

 

 

Відповідно до положень ст.ст. 6, 39, 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” та ст.ст. 1, 2 Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною”, протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 15.04.2016 № 4:

1. Установити Александрук Людмилі Петрівні з 28 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 34% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій орденом Червоної Зірки.

2. Установити Алексейчук Ніні Станіславівні з 26 січня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила дев’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

3. Установити Байді Ніні Яковлівні з 04 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій орденом Червоної Зірки, у мирний час – орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

4. Установити Балашову Вячеславу Петровичу з 10 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлої дружини, яка народила та виховала до шестирічного віку п’ятеро дітей і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

5. Установити Білясу Миколі Антоновичу з 18 лютого 2016 р пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений лікар України”.

 

6.Установити Бовсуновському Степану Афанасійовичу з 26 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлої дружини, яка народила та виховала до шестирічного віку п’ятеро дітей і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

7. Установити Васянович Ларисі Павлівні з 01 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого Почесною грамотою Президії Верховної Ради УРСР.

8. Установити Васьківській Ользі Володимирівні з 23 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого батька, нагородженого під час бойових дій орденом Червоної Зірки та двома орденами Вітчизняної війни І та ІІ ступенів.

9. Установити Вацеку Олександру Олександровичу з 16 січня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений діяч мистецтв України”.

10.Установити Вєрковському Дєнісу Олександровичу з 31 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

11. Установити Висоцькому Анатолію Францевичу та Висоцькій Тетяні Анатоліїівні з 16 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 90% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлої дружини та матері, яка народила та виховала до шестирічного віку семеро дітей та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”. Виділення частки пенсії, що належить кожному члену сім’ї, здійснюється відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

12. Установити Гончарук Галині Степанівні з 09 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

13. Установити Грибовській Раїсі Василівні з 04 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

14. Установити Грищук Галині Василівні з 23 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого орденом Жовтневої Революції.

15. Установити Грищуку Якову Яковичу з 17 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

16. Установити Дейнеці Наталії Вікторівні з 08 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

17. Установити Дзюрбей Ользі Олександрівні з 04 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений майстер народної творчості України”.

18. Установити Зубрій Тамарі Дмитрівні з 12 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, якому присвоєно почесне звання „Заслужений юрист України”.

19. Установити Канюці Ользі Антонівні з 07 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

20. Установити Карбівській Анастасії Іванівні з 10 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

21. Установити Кийковій Валентині Григорівні з 02 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій орденом Червоної Зірки, у мирний час – орденом Вітчизняної війни І ступеня та відзнакою Президента України „Орден Богдана Хмельницького” ІІІ ступеня.

22. Установити Корейбі Галині Кирилівні з 29 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого орденом „За службу Батьківщині у Збройних Силах СРСР” ІІІ ступеня.

23. Установити Короткій Зінаїді Парфенівні з 03 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого Грамотою Президії Верховної Ради УРСР.

24. Установити Кравчуку Віктору Дмитровичу з 23 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник освіти України”.

25. Установити Кузнець Галині Зіновіївні з 23 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

26. Установити Кулаковській Ганні Федорівні з 25 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

27. Установити Лавровій Зої Михайлівні з 03 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

28. Установити Левченко Нелі Борисівні з 23 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

29. Установити Майструку Андрію Григоровичу з 08 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник соціальної сфери України”.

30. Установити Максимчук Софії Сигизмундівні з 14 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.

31. Установити Малому Віктору Петровичу з 21 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому під час бойових дій медаллю „За відвагу”.

32. Установити Марковій Ірині Миколаївні з 20 січня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

33. Установити Мялковській Майї Дмитрівні з 01 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 34% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій орденом Червоної Зірки та медаллю „За відвагу”.

34. Установити Невмержицькій Ользі Василівні з 24 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.

35. Збільшити Нестерук Антоніні Петрівні з 24 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

36. Установити Никоновій Надії Сергіївні з 22 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого двома орденами „За службу Батьківщині у Збройних Силах СРСР” ІІ та ІІІ ступенів.

37. Установити Олексієнку Володимиру Петровичу з 04 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник культури України”.

38. Установити Олексійчук Валентині Станіславівні з 17 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

39. Установити Осипчуку Василю Миколайовичу з 12 січня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за вислугу років у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом Данила Галицького ІІІ ступеня.

40. Установити Остапчук Діні Іванівні з 02 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

41. Установити Павленку Івану Андрійовичу з 29 січня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради п’яти скликань.

42. Установити Павловській Раїсі Іванівні з 26 січня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

43. Установити Петренко Лідії Павлівні з 22 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

44. Збільшити Петрикович Софії Денисівні з 02 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила дев’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

45. Збільшити Поліщук Ірині Миколаївні з 26 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

46. Установити Пультеру Станіславу Олександровичу з 24 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник освіти України”.

47. Установити П’ятницькій Ларисі Іванівні з 20 січня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

48. Установити Рижук Тамілі Григорівні з 10 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

49. Установити Романчук Лідії Пилипівні з 24 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого орденами Жовтневої Революції та „Знак Пошани”.

50. Установити Руденко Марії Степанівні з 28 січня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого орденом Червоної Зірки.

51. Установити Сілівертюк Марії Іванівні з 25 січня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

52. Установити Смульській Марії Віталіївні з 18 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого у мирний час орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

53. Установити Стебнівській Парасці Сергіївні з 14 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого у мирний час орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

54. Установити Стороженку Миколі Тимофійовичу з 29 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.

55. Збільшити Струпінській Марії Павлівні з 16 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

56. Установити Федоренку Василю Михайловичу з 22 січня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради одного скликання та міської ради трьох скликань.

57. Установити Чернишу Петру Васильовичу з 09 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник сільського господарства України”.

58. Установити Шеремет Євгенії Степанівні з 04 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого двома орденами Трудової Слави ІІ та ІІІ ступенів.

59. Установити Шкуринській Ларисі Миколаївні з 29 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

60. Установити Щуру Василю Анатолійовичу з 29 лютого 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

  

 

Голова адміністрації

С.О. Машковський

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку