Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі журналістів навчатимуть інформаційній розвідці

17 Травня 2016 • 13:15

Кіл-сть переглядів: 686

120 травня 2016 року у м. Житомир радник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін проведе 18-тий безкоштовний тренінг по інформаційній розвідці та навчанню OSINT-технікам.

 

Навчання проходить в рамках всеукраїнського освітнього проекту OSINT Academy, мета якого – навчити всіх бажаючих використовувати новітні технології OSINT (Open Source Intelligence – розвідка по відкритих даних) для створення суспільно-важливого контенту, зокрема про корупціонерів, політиків, чиновників, кандидатів на виборчі посади, для розпізнавання «фейків», неправдивої інформації окремих ЗМІ тощо. Партнером OSINT Academy та співорганізатором навчання журналістів у Житомирі виступила Асоціація незалежних регіональних видавців України.

 

Початок: 20 травня о 16:00 (завершення о 20:00).

 

Адреса: мала зала Житомирської облдержадміністрації, 4 поверх (майдан ім. С.П.Корольова, 1).

 

Реєстрація обов’язкова – http://osint.academy/registration/

 

Тренер та керівник проекту – Дмитро Золотухін, радник міністра інформаційної політики України, директор Інституту постінформаційного суспільства, незалежний експерт з питань інформаційних війн і конкурентної розвідки.

 

Тренінг відбудеться за підтримки управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

 

Довідка

 

17 тренінгів вже відбулись у 11 містах для 600 учасників на півдні, сході та центральній Україні. У травні-червні 2016 року навчання пройде у Рівному, Львові, Луцьку, Івано-Франківську, Одесі та всіх інших містах, з яких надходять заявки через форму реєстрації.

 

Асоціація незалежних регіональних видавців України представляє понад 70 регіональних друкованих видань та біля 40 локальних онлайн проектів України. Місія Асоціації – захищати та просувати свободу в медіа, якісну журналістику, допомагати дотримуватися професійних стандартів, лобіювати інтереси регіональних медіа в законодавчому полі заради процвітання незалежних медіа в Україні.

 

Всеукраїнський освітній проект OSINTAcademy організований Інститутом постінформаційного суспільства за сприяння фонду European Endowment For Democracy та Міністерства інформаційної політики України. 

Версія для друку