Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Голова ОДА закликав представників Житомирських ласощів до врегулювання питань правовим шляхом

18 Травня 2016 • 16:02

Кіл-сть переглядів: 900

На ім’я голови Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Машковського  надійшли листи від представників ЗАТ «Житомирські ласощі» та ТДВ «ЖЛ», в яких зазначено, що 19 травня 2016 року планується організований захід представників ТДВ «ЖЛ»  на  робочі місця.

 

Сьогодні, 18 травня, керівник області разом з головою Житомирської обласної ради Анжелікою Лабунською, першим заступником міського голови Олексієм Ясюнецьким та представниками правоохоронних органів  провели зустріч з виконуючим обов’язки голови правління ЗАТ «Житомирські ласощі» Олександром Рогалем та генеральним директором ТДВ «ЖЛ» Тетяною Горобець.

 

Мета зустрічі – донести сторонам, що конфлікт, який виник навколо Житомирської кондитерської фабрики повинен вирішитись тільки у площині цивільно-правового судочинства. Тому для жодної сторони є неприпустимим збурювати працівників фабрики та інших громадян, закликати їх до протиправних дій.

 

Сергій Машковський звернувся до обох сторін та наголосив: «Переговорний процес та участь у судових розглядах має бути єдиним шляхом вирішення конфлікту. Неприйнятним є залучення до будь-якого протистояння працівників та їх сімей. Якщо є рішення суду – є чітка, передбачена законом процедура виконання цих рішень. Сьогодні наша держава та область переживає складний період, і, як керівник області, я закликаю вас не загострювати ситуацію. Всі суперечки мають вирішуватися мирним шляхом і у правовому полі. А також з метою недопущення будь-яких правопорушень, додержання безпеки житомирян не втягувати у протистояння громадян, їхні родини, а особливо жінок та дітей».

 

Версія для друку