Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Представники соцзахисту розглядають наслідки реформування програми житлових субсидій. ФОТО

26 Травня 2016 • 09:33

Кіл-сть переглядів: 948

Сьогодні, 26 травня, у Житомирській ОДА розпочався семінар з представниками органів соціального захисту населення області «Соціально-економічні наслідки реформування програми житлових субсидій за підсумками 2015 року», який проводиться за підтримки Міністерства соціальної політики України, Світового банку та фонду ESMAP.

 

На семінарі була присутня директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна, яка подякувала організаторам семінару та наголосила: «Субсидії – це одне з пріоритетних завдань, над яким працює наш Уряд. За підсумками минулого року, ми справилися із завданнями, які на нас покладало Міністерство, і вибороли перше місце по Україні за кількістю оформлених субсидій».

 

Учасники семінару обговорили питання соціально-економічних наслідків реформування  програми житлових субсидій за підсумками 2015 року.

 

Також чільне місце у обговоренні зайняло питання про зміни до порядку надання житлових субсидій. Нагадаємо, що  з 1 травня 2016 року Урядом удосконалено порядок надання пільг та субсидій. Також потенційні одержувачі субсидії заповнюватимуть нові форми заяви та декларації.

 

Крім цього, на розгляд учасників було винесено питання про особливості автоматичного призначення житлових субсидій на наступний період.

 

Також учасники мали змогу отримати відповіді на свої запитання.

 

Семінар триватиме протягом дня.

Версія для друку