Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

«Житомирводоканал» продовжує участь у кредитній програмі Світового банку

26 Травня 2016 • 14:17

Кіл-сть переглядів: 693

1КП «Житомирводоканал» продовжить участь у кредитній програмі Світового банку в рамках реалізації проекту «Розвиток міської інфраструктури – 2».

 

Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк по звершенню виїзної наради з представниками Світового банку та місцевої влади, яка відбулася 25 травня безпосередньо на об’єктах підприємства.

 

«За дорученням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка спільно з представниками Світового банку проінспектовано хід реалізації проекту на об’єктах КП «Житомирводоканал», зокрема тих, що пов’язані з очищенням води. За підсумками інспекції можна з впевненістю сказати, що проект буде продовжено, а його реалізація відбуватиметься відповідно до графіку», — зазначив Едуард Кругляк.

 

Мінрегіон спільно зі Світовим банком реалізує низку проектів, зокрема «Розвиток міської інфраструктури – 2» на загальну суму 350 млн доларів США (відновлення та заміна пошкоджених систем водопостачання, водовідведення і переробки твердих відходів) та «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» на загальну суму 315 млн доларів США (реконструкція та заміна зношених систем централізованого теплопостачання). В цих проектах на даний час беруть участь 17 комунальних підприємств.

Версія для друку