Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Команда держслужбовців Житомирщини змагатиметься у Всеукраїнській спартакіаді в Ужгороді

02 Липня 2016 • 09:09

Кіл-сть переглядів: 780

Вчора, 1 липня, у Баранівці пройшли фінальні змагання XVIII обласних спортивних ігор серед команд обласної та районних державних адміністрацій.

 

На урочисту частину спортивних ігор завітала начальник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь. Подякувавши за підтримку при проведенні спортивних ігор, вона подарувала керівництву району пам’ятні подарунки.

 

Протягом дня державні службовці змагалися з п’ятьох видів спорту: міні-футбол, волейбол, швидкі шахи, шашки та настільний теніс.

 

Перемогу в змаганнях з міні-футболу здобула команда Новоград-Волинської райдержадміністрації, з волейболу – Коростенської райдержадміністрації, з швидких шахів – Коростишівської райдержадміністрації, з шашок – Радомишльської райдержадміністрація, а з настільного тенісу – Коростенської райдержадміністрація.

 

За підсумками змагань перше загальнокомандне місце посіла команда Новоград-Волинської райдержадміністрації, друге – Коростенської райдержадміністрації, третє – Коростишівської райдержадміністрації.

Усі переможці отримали від фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» грамоти, медалі та кубки.

 

Переможці увійдуть до складу збірної команди державних службовців Житомирської області та змагатимуться у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади, яка відбудеться у місті Ужгороді.

Версія для друку