Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі пройшов благодійний співочий арт-марафон. ФОТО

02 Липня 2016 • 15:32

Кіл-сть переглядів: 710

У Житомирі сьогодні, 2 липня, пройшов міжнародний співочий арт-марафон «Краплі добра».

 

Співорганізаторами заходу виступають американський мистецький клуб «СтранникиR», українська благодійна платформа «Люди допомагають людям» та Всеукраїнська благодійна організація «Фонд братів Кузьміних».

 

«Люди допомагають людям» –  благодійна платформа прямої адресної допомоги, яка вже функціонує 2 роки. За цей час було перераховано на рахунки сімей більше 2,5 млн грн родинам.

 

Даний благодійний концерт проходив на підтримку родин, які втратили годувальника внаслідок військових дій на сході держави та під час Революції Гідності.

 

«В рамках 3-денного концерту, який вже був у Києві, сьогодні у Житомирі, а завтра у Радомишлі, проходить акція «Зігрій», кожен учасник отримує сердечко, на якому викарбуване ім’я загиблого і через сайт «Люди допомагають людям» кожен бажаючий може допомогти саме цій родині. Сьогодні громадська платформа опікується родинами і кількість дітей в них становить 188», – зазначив представник платформи Іван Саюк.

 

Під час арт-марафону житомиряни насолоджувались музикою співаків та митців із США, Естонії, Латвії, Чехії, Росії, Білорусії, Польщі і України.

 

Організатори закликають усіх небайдужих заходити на сайт «Люди допомагають людям» та допомогти одноразово або взяти під постійну опіку одну із родин.

Версія для друку