Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині формується польська модель органів місцевого самоврядування. ФОТО

16 Липня 2016 • 08:53

Кіл-сть переглядів: 770

Вчора, 15 липня, голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський відвідав Новоборівську селищну об’єднану територіальну громаду. Керівник області проінспектував, як проходить реконструкція  школи в  адміністративному центрі громади, селищі Нова Борова.

 

«На реконструкцію приміщення виділено кошти з Державного Фонду Регіонального Розвитку в сумі 6 млн 203,208 тис. грн. Цокольне приміщення вже відремонтовано та було замінено систему тепломережі. Залишилося утеплити дах і фасад, замінити вікна. Також планується зробити штучне покриття для міні-футболу», – зазначив Сергій Машковський.

 

Календарний графік робіт затверджений і дотримується. Всі роботи мають бути виконані до 25 серпня.

 

«У Новій Боровій зміни відбуваються найактивніше. Робота, яка ведеться, в першу чергу, робиться для дітей, щоб їм було зручно і приємно навчатися у цій будівлі, а також спортивно розвиватися завдяки футболу. Це селище маленьке, але інфраструктура (дороги, школи, садочок, пожежна частина та інші об’єкти) розвинута на рівні обласного центру. Сьогодні в нашій області завдяки децентралізації формується польська модель органів місцевого самоврядування», – наголосив Сергій Машковський.

 

Нагадаємо, що у минулому році в Новоборівській ОТГ відкрили оновлений дитсадок та створено підрозділ пожежної охорони.

 

Вчора, 15 липня, Сергій Машковський оглянув реконструкцію соціальних об’єктів в чотирьох районах області та дорогу Н-03.

Версія для друку