Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Депутати обласної ради розглядають питання бюджету та комунальної власності. ФОТО

19 Липня 2016 • 09:59

Кіл-сть переглядів: 675

Сьогодні, 19 липня, у Житомирській облдержадміністрації розпочалося засідання постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності за участі першого заступника голови ОДА Геннадія Дмитренка та заступника голови ОДА Ігоря Гундича.

 

На комісії була присутня голова обласної ради Анжеліка Лабунська, перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма, заступник голови обласної ради Наталя Рибак та депутати обласної ради.

 

У порядку денному більше 80-ти питань, що винесено на розгляд депутатами обласної ради, зокрема: про внесення змін до обласних програм, розгляд звернень щодо бюджетних коштів, створення комунальних установ (підприємств) області та затвердження їх установчих документів (статутів, положень тощо), встановлення орендної плати бюджетним установам, кадрові призначення керівників комунальних установ, надання фінансової підтримки комунальним підприємствам тощо.

 

Начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації Роман Крисюк поінформував про затвердження Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утримання автомобільних доріг у Житомирській області на 2016.

 

На дорозі М-21, яку нещодавно оглянув голова облдержадміністрації Сергій Машковський, наразі проводяться роботи щодо фрезерування правої полоси та встановлюється асфальто-бетонний завод.

 

Також комісією було затверджено внесення змін до Програми реформування водопровідно-каналізаційного господарства у Житомирській області на 2012-2020 роки. Сьогодні в області нараховується 426 свердловин, з яких лише 257 – у робочому стані, що й спричинило внесення змін до Програми, зокрема щодо реконструкції недіючих свердловин.

Версія для друку