Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Центр допомоги учасникам АТО провів зустріч з бійцями Романівського району

22 Липня 2016 • 12:44

Кіл-сть переглядів: 612

1Вчора, 21 липня, Центр допомоги учасників АТО провів виїзний прийом у Романівському районі.

 

Представники Центру надавали консультації та роз’яснення з питань юридичної, психологічної та правової допомоги учасникам АТО та сім’ям загиблих бійців.

 

Як зазвичай, присутніх найбільше цікавили питання надання земельних ділянок. Станом на 21 липня до земельного відділу надійшло 94 заяви від учасників АТО, з яких лише 5 було задоволено.

 

Представник Центру Олена Юхимович проконсультувала присутніх про роботу Центру допомоги учасника АТО при облдержадміністрації, розповіла про права та пільги для демобілізованих та закликала звертатися у разі виникнення будь-яких питань.

 

У районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою надання фінансової, матеріальної та іншої благодійної допомоги мобілізованим, членам їх сімей створено комісію з розгляду нагальних питань. Працівниками охоплено сім’ї, члени яких перебувають або перебували у зоні АТО, зокрема, їм надаються соціальні послуги з питань оформлення документів,отримання матеріальної, гуманітарної допомоги.      

 

Нагадуємо, що Центр допомоги учасника АТО знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан імені С.П.Корольова, 1, каб. 101. Тел.: (0412) 47-50-06.

 

Довідково:

 

В управлінні праці та соціального захисту населення Романівської райдержадміністрації перебуває на обліку 162 учасники бойових дій (АТО) та 7 інвалідів війни, 13 членів сімей загиблих учасників АТО. Всього демобілізованих 280 військовослужбовців, які приймали участь у антитерористичній операції.

 

1

 

2

 

2

 

4

 

5 

Версія для друку