Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Запрошуємо видавців області до участі у книжковому ярмарку

04 Серпня 2016 • 12:51

Кіл-сть переглядів: 637

З 25 по 28 серпня в Українському домі на Європейській площі Києва відбудеться щорічна книжкова виставка-ярмарок до Дня Знань. Традиційно організатором виставки є Державне підприємство «Український Дім» за підтримки та під патронатом Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

 

На виставці буде представлено художню, наукову, довідкову, історичну, краєзнавчу літературу, подарункові видання, альбоми про мистецтво, антикварні книжки, періодику, музичну літературу.

 

  Програма виставки передбачає презентації шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок. Відвідувачів гостинно зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з відомими письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. В «Літературному салоні» щодня проходитимуть презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання. 

 

У рамках книжкової виставки-ярмарку проводитиметься Благодійна акція «Придбай книжку – подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи». Всі бажаючі зможуть зробити свій вагомий внесок по забезпеченню дитячих будинків та шкіл-інтернатів новими книгами.

 

Запрошуємо усіх видавців області долучитися до участі у книжковому ярмарку. Для цього необхідно заповнити ЗАЯВКУ та відправити на е-mail: seva@welding.kiev.ua.

Версія для друку