Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Новограді-Волинському до лікаря можна записатися через інтернет

26 Серпня 2016 • 13:17

Кіл-сть переглядів: 1 591

1Відтепер у Новограді-Волинському запроваджено сервіс «Електронна реєстратура». Мешканці міста, маючи доступ до мережі Інтернет, зможуть самостійно у будь-який зручний час записатись он-лайн на прийом до сімейного лікаря, а також отримати на свій мобільний телефон смс-підтвердження – «електронний талон», або ж пацієнт може отримати електронного листа на свою електронну пошту. Поряд з тим, залишається можливість класичного запису на прийом через реєстратуру з отриманням талону на руки. Оплата смс-підтверджень-«електронних талонів» здійснюватиметься за рахунок коштів місцевого бюджету. Саме ж програмне забезпечення дісталось безкоштовно.

 

Загалом «Електронна реєстратура» забезпечить:

  • зменшення часу перебування у чергах до реєстратури та належну сучасну організацію свого часу на амбулаторне обслуговування для пацієнтів,
  • якісне сучасне планування своєї діяльності лікарем та зменшення неорганізованих черг біля кабінетів прийому,
  • постійний моніторинг адміністрацією закладу якості обслуговування працівниками реєстратури телефонних звернень відвідувачів та вчасності їх обслуговування, а також організації прийому лікарями закладу.

Також продумали і захист від недобросовісних пацієнтів, які «на всяк випадок» захочуть взяти собі декілька талонів, у такому разі система дозволяє замовити талон тільки чотири рази на місяць. А з середини осені пацієнти ще й зможуть оцінювати роботу лікарів. Наприклад, якщо на вівторок ви собі замовили талон, то у середу вам прийде смс-повідомлення, в якому вас запитають, чи ви відвідали лікаря, чи він був на робочому місці, чи допоміг та чи ввічливо вас прийняв тощо. Це своєрідний громадський контроль за тим, як працює система, реєстратура та й лікарі.

Версія для друку