Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

B Житомирі пройшов семінар «Публічні закупівлі: Працюємо по-новому»

06 Вересня 2016 • 14:38

Кіл-сть переглядів: 742

Сьогодні, 6 вересня, у приміщенні Житомирського інституту медсестринства пройшов семінар-навчання за участю директора  департаменту врегулювання електронних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Олександра Стародубцева, першого заступника голови обласної ради Володимира Ширми та директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Олексія Шатила.

 

Метою семінару є удосконалення навичок у проведенні закупівель через електронну систему ProZorro. До заходу долучилися представники структурних підрозділів облдержадміністрації, закладів освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, а також постачальники товарів, робіт і послуг.

 

Учасники заходу мали можливість у формі діалогу отримати відповіді на питання, що їх цікавлять, зокрема щодо порядку здійснення допорогових закупівель, розміщення інформації про публічні закупівлі, забезпечення функціонування веб-порталу Уповноваженого органу з питань закупівель тощо.

 

Також учасники семінару ознайомилися з доступними електронними ресурсами для замовників (база знань, бібліотека специфікацій, онлайн-курсів) та отримали роздаткові матеріали з методичними рекомендаціями щодо проведення закупівель через електронну систему ProZorro. 

Версія для друку