Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині 46% домогосподарств отримують субсидію

12 Вересня 2016 • 13:18

Кіл-сть переглядів: 712

1Субсидіями держава підтримує кожного конкретного громадянина України, який потребує такої допомоги, а не фінансує збитки постачальників послуг.

 

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сьогодні під час селекторної наради з питань соціального захисту населення, у якій взяли участь т.в.о. голови облдержадміністрації Ігор Гундич та заступник голови ОДА Ярослав Лагута.

 

«Усі ті, хто має гроші, заплатять повну ціну, а ті, хто має невеликі доходи, їм різницю близько 85% заплатить держава», – підкреслив Володимир Гройсман.

 

Станом на початок вересня субсидію призначено 5,3 млн українців.

 

На Житомирщині субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг отримують 175,6 тис. домогосподарств області.

 

Субсидію на придбання твердого палива та скрапленого газу призначено 38,6 тис. домогосподарств на загальну суму 67,6 млн грн.

 

У серпні 2016 року кількість сімей, які отримують державну допомогу, становить 46,0% усіх домогосподарств області.

 

Програми субсидій та державної підтримки енергоефективних заходів («теплі» кредити) – це ті кроки, які допомагають зменшити рахунки за житлово-комунальні послуги.

 

Якщо у вас виникли питання стосовно оформлення субсидій, звертайтеся за телефонами «гарячих ліній» у Житомирській області: (0412) 24-34-14, 24-14-28.

 

Нагадуємо, що відтепер субсидія для пенсіонерів буде призначатися за новими правилами.

 

1

 

2

 

3

 

3

 

4

Версія для друку