Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Прем’єр-міністр Гройсман і Комісар ЄС Хан запустять важливу програму для підтримки процесу децентралізації в Україні

13 Вересня 2016 • 12:39

Кіл-сть переглядів: 587

115 вересня у Вінниці відбудеться офіційний запуск Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою».

 

У заході візьмуть участь Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Комісар ЄС з питань розширення і політики добросусідства Йоханес Хан, а також представники регіональної та місцевої влади, міжнародні донори та агенції, що реалізовуватимуть програму, представники ЄК, Данії, Німеччини, Польщі та Швеції.

 

Представники ЗМІ запрошуються на відкриття програми 15 вересня 2016 р. о 9:00 год. за адресою: м. Вінниця, приміщення Філармонії, Хмельницьке шосе, 7.

 

З питань акредитації і програми заходу звертайтеся до Вінницької ОДА за електронною адресою: depinformcom@vin.gov.ua або за телефонами (0432) 56-19-54, 56-27-48, (067) 746-36-53.

 

Довідково:

 

Програма фінансується Європейським Союзом спільно з країнами-членами, а саме Данією, Німеччиною, Польщею та Швецією, з метою підтримки українського уряду у впровадженні важливої реформи децентралізації в Україні.

 

Бюджет програми складає 102 млн євро. За її підтримки в Україні буде створено прозору і підзвітну багаторівневу систему управління, яка реагуватиме на потреби громадян. Метою програми є посилення спроможності ключових суб’єктів на національному, регіональному та місцевому рівнях з метою реалізації регіональної політики та реформи децентралізації, а також вдосконалення адміністративних послуг на місцевому рівні для громадян України.

Версія для друку