Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Діти учасників АТО побачили екзотичних тварин та годували верблюдів у Рівненському зоопарку

26 Вересня 2016 • 10:24

Кіл-сть переглядів: 620

453132354В суботу, 24 вересня, діти учасників АТО Житомирщини отримали масу позитивних емоцій та вражень, побувавши у Рівненському зоопарку.

 

В зоопарку діти познайомились із флорою, фауною Рівненщини та екзотичними тваринами. Відвідувачі з Житомирщини із цікавістю спостерігали за леопардом, тиграми, тамаринами, королівськими пітонами, ібісами, білячими мавпами та іншими тваринами. Всі мешканці закладу доглянуті, деяких навіть можна було погладити.

 

Проте найбільше дітлахам запам’яталась показова годівля звірів. Адже погодувати верблюдів зі своїх рук – можливість унікальна та захоплююча.

 

Братів Дмитра та Владислава Шумейків, які відвідали зоопарк вперше, найбільше вразили екзотичні для нашої місцевості тварини – лев та кенгуру. Хлопці на власні очі побачили, як вони виглядають насправді, як рухаються та поводяться.

 

А от Катерині Лосінській сподобався жираф, до якого вона змогла доторкнутись через клітку. Крім цього, дівчинка дорогою познайомилась з іншими дітьми і вже разом ділились емоціями.

 

Мавпи, зебра, крокодили привернули увагу Едіка та Аліни Бондарчуків з Новоград-Волинського. Відвідування зоопарку для них стало поїздкою у світ екзотичних країн.

 

Всі діти отримали не лише позитивний заряд енергії, а й зробили сотні фото та відео для того, аби своїми  враженнями поділитись вдома з батьками.

 

Організатор поїздки – Центр допомоги учасникам АТО при Житомирській ОДА – висловлює вдячність адміністрації зоопарку за чудову екскурсію та теплий прийом.

Версія для друку