Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Фестиваль «Полісся-DAY» пройшов у Житомирі. ФОТО

27 Вересня 2016 • 15:27

Кіл-сть переглядів: 737

4651313У рамках відзначення Дня туризму у Житомирському торгівельно-економічному коледжі КНТЕУ сьогодні, 27 вересня, відбувся фестиваль «Полісся-DAY».

 

Студентський фест проводиться в Житомирі уже втретє і зазвичай збирає кілька сотень зацікавлених, активних студентів та гостей свята.

 

Серед гостей цьогорічного заходу – начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА Роман Крисюк.

 

Вітаючи студентів з їхнім майбутнім професійним святом, Роман Крисюк зазначив: «Мені надзвичайно приємно бачити таку цілеспрямовану та енергійну молодь. У цей день я бажаю вам міцного здоров’я, успіхів у навчанні. І звичайно, в найближчому мйбутньому знайти таку роботу, де ви на всі 100% використаєте ті знання та навички, які ви отримали, навчаючись тут».

 

Цьогоріч організатори заходу, студенти та викладачі коледжу, презентували розширену програму. Перед навчальним закладом відбувся Полісся-флешмоб, кулінарний та майстер-клас.

 

Гостей вразила презентація національних страв різних країн світу, туристичних атракцій Житомирщини та світу. Кожен бажаючий міг взяти участь у вікторині та отримати символічні подарунки і призи. А також учасники заходу позмагались у тематичному квесті.

  

Нагадаємо, що в облдержадміністрації сьогодні, 27 вересня, відзначили кращих представників туристичної галузі області.

Версія для друку