Додаток до розпорядження голови обласної державної адміністрації 11.10.2016 № 336
26 Жовтня 2016 • 07:19
Кіл-сть переглядів: 130
Посадовий склад обласної дегустаційної комісії
заступник голови облдержадміністрації, голова комісії
генеральний директор ДП “Житомирстандартметрологія”, заступник голови комісії (за згодою)
начальник відділу стандартизації та систем управління ДП “Житомирстандартметрологія”, секретар комісії (за згодою)
Члени комісії:
заступник генерального директора ДП “Житомирстандартметрологія” (за згодою)
заступник начальника управління агропромислового розвитку облдержадміністрації – начальник відділу фінансово-кредитного забезпечення, аграрної економіки та врегулювання відносин власності
начальник випробувальної лабораторії ДП “Житомирстандартметрологія” (за згодою)
заступник начальника відділу стандартизації та систем управління ДП “Житомирстандартметрологія” (за згодою)
начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області (за згодою)
начальник управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області (за згодою)
Т.в.о. голови адміністрації |
І.П. Гундич |