Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 357 від 26.10.2016

09 Листопада 2016 • 14:29

Кіл-сть переглядів: 161

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

26.10.2016

 

№ 357

Про встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною

 

 

 

Відповідно до положень ст.ст. 6, 39, 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” та ст.ст. 1, 2 Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною”, протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 18.10.2016 № 10:

 

1. Установити Андрійчуку Василю Дмитровичу з 27 вересня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

2. Установити Гайдай Олені Станіславівні з 09 червня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

3. Збільшити Гоженко Тетяні Миколаївні з 22 вересня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

4. Установити Капранчук Нелі Августівні з 06 вересня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила восьмеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

5. Установити Касянчук Надії Йосипівні з 01 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

6. Збільшити Климчук Олені Василівні з 21 вересня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

7. Установити Ковальчук Євгенії Григорівні з 26 вересня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій двома медалями „За відвагу” та орденом Червоної Зірки, у мирний час – орденом Вітчизняної війни І ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

8. Установити Ковбасюк Марії Станіславівні з 23 вересня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

9. Установити Марчуку Костянтину Кириловичу з 26 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник фізичної культури і спорту України”.

10. Установити Михасіку Юрію Васильовичу з 24 червня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

11. Збільшити Назаровій Валентині Вікторівні з 22 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила восьмеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

12. Установити Назарчук Зінаїді Павлівні з 30 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудового Червоного Прапора.

13. Установити Нусбауму Степану Антоновичу з 09 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений лісівник України”.

 

14. Установити Пасічнику Михайлу Павловичу з 12 вересня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений діяч мистецтв України”.

15. Установити Письменній Світлані Василівні з 04 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

16. Установити Приходченко Надії Володимирівні з 12 вересня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якій присвоєно почесне звання „Заслужений вчитель України”.

17. Установити Рудзік Євгенії Францівні з 05 вересня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

18. Установити Рудю Петру Володимировичу з 19 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому трьома орденами „За заслуги” І, ІІ та ІІІ ступенів та якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник промисловості України”.

19. Установити Савенець Марії Опанасівні з 25 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

20. Установити Сайфутдіновій Оксані Сергіївні з 20 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

21. Установити Свинаренко Поліні Олександрівні з 22 вересня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

22. Установити Черешнюк Галині Євгеніївні з 26 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

23. Установити Чернусі Лідії Іванівні з 15 вересня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

24. Установити Якубенку Дмитру Васильовичу з 05 вересня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

 

Т.в.о. голови адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку