Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Вистава цирку «Кобзов» у Києві – неймовірний подарунок для дітей учасників АТО

17 Листопада 2016 • 17:12

Кіл-сть переглядів: 619

5415484Сьогодні, 17 листопада, діти учасників АТО та загиблих військовослужбовців з м. Житомир поїхали за враженнями до столиці України. Адже там на них чекає неймовірна програма цирку «Кобзов».

 

Такий подарунок діти отримали від громадської організації «Серця кіборгів», яка нещодавно розпочала свою діяльність у Житомирі.

 

Організатором поїздки також виступив Центр допомоги учасникам АТО при Житомирській облдержадміністрації.

 

Близько 30 дітей та їх батьків матимуть змогу насолодитись неймовірним цирковим видовищем. Вони стануть свідками грандіозної події, в якій візьмуть участь артисти Італії та тигри. Повітряний політ на висоті 18-ти метрів, заворожуючі трюки акробатів та еквілібристів, кумедні клоуни Тоні та Корадо, 6-ти метровий африканський жираф та величезні імператорські слони – це все на власні очі побачать діти.

 

За словами Олега Нагорного, учасника АТО, одного із членів ГО «Серця кіборгів», ця поїздка є першою в їх діяльності. В майбутньому представники громадської організації планують всебічно допомагати та підтримувати дітей учасників АТО та загиблих побратимів з Житомирщини. І звичайно активно співпрацювати з Центром допомоги учасникам АТО при ОДА.

 

Сподіваємось, що діти привезуть із собою масу позитивних емоцій, незабутні враження, чудовий настрій та десятки історій про вистави цирку «Кобзов».

 

Нагадаємо, що нещодавно діти учасників АТО Житомирщини побачили екзотичних тварин та годували верблюдів у Рівненському зоопарку, провели день у Межигір’ї, побували на міжнародній цирковій програмі у Києві.

Версія для друку