Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині планують заходи для економічного і соціального розвитку. ФОТО

25 Листопада 2016 • 14:50

Кіл-сть переглядів: 865

Пріоритетні напрями роботи на 2017 рік, шляхи їх досягнення, прогнозні показники та заходи у рамках програми економічного і соціального розвитку Житомирської області розглядали сьогодні, 25 листопада, у Житомирській ОДА на засіданні робочої групи.

 

Засідання пройшло під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути та першого заступника голови облради Сергія Крамаренка.

 

Ярослав Лагута закликав учасників до активної роботи та діалогу, аби не просто поінформувати про основні напрями діяльності у своїй галузі, але й обговорити проблемні моменти.

 

Загальний прогнозний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації заходів Програми, становить 2 млрд 645 млн 932,2 тис. грн.

 

Фінансування буде здійснюватися за рахунок коштів інвесторів, суб’єктів господарювання, державного бюджету, у тому числі державного фонду регіонального розвитку, обласного та місцевих бюджетів, а також інших джерел, не заборонених законодавством.

 

Керівники структурних підрозділів ОДА розповіли про основні напрями роботи по галузях у 2017 році, зупинилися на проблемних питаннях.

 

За результатами засідання члени робочої групи прийняли рішення погодити проект Програми та взяти його за основу, а також опрацювати озвучені пропозиції і зауваження. Згодом проект буде поданий на розгляд постійним комісіям обласної ради.

Версія для друку