Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 407 від 29.11.2016

02 Грудня 2016 • 10:11

Кіл-сть переглядів: 140

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

29.11.2016

 

№ 407

Про продовження роботи над виданням проекту «Книга Пам’яті України. Житомирська область», серії «Книга Пам’яті України. Обпалені війною. Житомирська область»

 

 

 

Відповідно до ст.ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 11 травня 1999 року № 494/99 «Про додаткові заходи щодо забезпечення випуску історико-меморіального серіалу «Книга Пам’яті України», розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2015 року № 998-р «Про заходи з увічнення пам’яті захисників України на період до 2020 року» та з метою увічнення пам’яті учасників бойових дій на території України та інших держав, зокрема в Республіці Афганістан:

 

1. Районним державним адміністраціям, рекомендувати міським, селищним, сільським радам та об’єднаним територіальним громадам:

 

1) Затвердити новий склад комісій з підготовки видання «Книга Пам’яті України. Обпалені війною. Житомирська область».

 

2) До 1 березня 2017 року сформувати поіменні списки учасників бойових дій на території Республіки Афганістан (1979–1989 рр.), які проживають на території районів і міст, та воїнів-інтернаціоналістів, що загинули або померли у мирний час, залучивши до цієї роботи громадські об’єднання ветеранів, пошукові загони навчальних закладів, відповідних фахівців.

 

3) Напрацьовані матеріали надіслати Житомирському обласному відділенню пошуково-видавничого агентства «Книга Пам’яті України» для опрацювання в установленому порядку та надання узагальненої інформації обласній державній адміністрації до 15 березня 2017 року.

 

2. Рекомендувати обласному військовому комісаріату сприяти комісіям у пошуку відомостей про учасників бойових дій на території України та інших держав, зокрема в Республіці Афганістан, надавати необхідну допомогу у виявленні та використанні документальних матеріалів.

 

3. Обласному відділенню пошуково-видавничого агентства «Книга Пам’яті України» забезпечити подальшу роботу з пошуку імен учасників бойових дій на території України та інших держав, зокрема в Республіці Афганістан, в місцевих архівах (обласному, обласної державної адміністрації, відомчих та районних), закладах культури (бібліотеках), засобах масової інформації, мережі «Інтернет».

 

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку