Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Про взаєморозуміння та співпрацю у громаді спілкувалися під час «відкритого простору» у Житомирі

09 Грудня 2016 • 08:10

Кіл-сть переглядів: 556

«Відкритий Простір» на тему: «Сила в гурті: взаєморозуміння та співробітництво у локальних громадах – ключ до розвитку міста»  відбувся вчора, 8 грудня.

 

Організатори заходу у Житомирі – Молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» у співпраці із DVV International в Україні в рамках проекту «Регіональні голоси – будуємо мости для демократії». Проект здійснюється за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

 

Учасники житомирського «Відритого Простору» намагалися більш поглиблено розглянути інструменти, які можуть об’єднувати та об’єднують громаду, сприяють порозумінню в громаді та формують передумови для всебічного розвитку міста.

 

 «Обговорити – обговорили, а тепер головне – максимально ефективно використовувати такі «об’єднавчі інструменти» у повсякденному житті, у спілкуванні із друзями, роботі із колегами та партнерами», – зазначили учасники наприкінці обговорення.

 

Довідково. Загалом участь у заході взяли 40 учасників, серед яких громадські діячі,  члени координаційної ради по впровадженню бюджету участі у Житомирі, голови ОСББ у Житомирі, представники громадських організацій та фондів, студенти та викладачі, представники бізнесу та представники Житомирської міської ради, спеціалісти Головного територіального управління юстиції у Житомирській області та Житомирського обласного центру зайнятості.

 

Активну участь у обговоренні взяли також спеціально запрошені експерти із Вінницької, Кіровоградської та Львівської областей, а також Києва.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

Версія для друку