Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Постійні комісії розпочали підготовку до сесії обласної ради

13 Грудня 2016 • 14:50

Кіл-сть переглядів: 629

З метою підготовки до восьмої сесії обласної ради, яка відбудеться 22 грудня, члени постійних комісій розпочали свою роботу.

 

Сьогодні, 13 грудня, пройшло спільне засідання постійних комісій з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів і з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села.

 

Участь в засіданні взяли керівники обласної ради та профільних структурних підрозділів Житомирської облдержадміністрації.

 

Присутні розглянули та обговорили питання обласного бюджету на 2017 рік, затвердження Програми економічного і соціального розвитку області на 2017 рік та плану заходів на 2018-2020 роки з реалізації стратегії розвитку області, а також план роботи обласної ради на I півріччя 2017 року.

 

Директор департаменту фінансів ОДА Ганна Ємченко зупинилась на основних моментах обласного бюджету на наступний рік, що враховані після прийняття Верховною Радою проекту Закону «Про Державний бюджет України на 2017 рік» у першому читанні:

 

  • розмір мінімальної заробітної плати з 1 січня 2017 року становитиме 3200 грн на місяць;
  • збільшено оплату праці педагогічним працівникам – встановлення мінімального тарифного розряду на рівні, не нижче десятого посадового окладу єдиної тарифної сітки;
  • видатки обласного бюджету на енергоносії та комунальні послуги закладів охорони здоров’я у розмірі 63 млн грн;
  • зміни у фінансуванні закладів професійно-технічної освіти.

 

Директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексій Шатило озвучив заходи Програми економічного і соціального розвитку області на 2017 рік та реалізації стратегії розвитку Житомирщини до 2020 року.

 

Депутати обласної ради працюватимуть у постійних комісіях до кінця тижня.

Версія для друку