Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 424 від 12.12.2016

20 Грудня 2016 • 10:05

Кіл-сть переглядів: 271

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

12.12.2016

 

№ 424

Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок водного фонду та водних об’єктів, технічної документації із землеустрою, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок водного фонду та водних об’єктів, поновлення договорів оренди водних об’єктів у комплексі із земельними ділянками, розірвання договору оренди земельної ділянки водного фонду та водного об’єкта, укладання договору земельного сервітуту

 

 

 

Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124, 134, 186-1 Земельного кодексу України, положень Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про аквакультуру», «Про землеустрій», статті 51 Водного кодексу України, наказу Міністерства екології та природних ресурсів України від 18.03.2013 № 99 «Про затвердження Порядку розроблення паспорта водного об’єкта», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.05.2013 за №775/23307, та протоколу комісії по розгляду звернень підприємств, організацій, установ і громадян щодо надання в користування земельних ділянок та водних об’єктів від 25.11.2016 № 5:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок водного фонду та водних об’єктів фізичним особам-підприємцям, фізичним особам згідно з додатком 1.

2. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення із земель водного фонду на землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення Товариству з обмеженою відповідальністю «Свободна енергія» площею 0,4 га на території Лучицької сільської ради Новоград-Волинського району для будівництва та експлуатації гідроелектростанції.

3. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою для встановлення (відновлення) меж земельних ділянок водного фонду та водних об’єктів в натурі (на місцевості) фізичним особам – підприємцям, підприємствам, фізичним особам згідно з додатком 2.

4. Надати дозвіл фермерському господарству «Пчеландія» на розроблення технічної документації із землеустрою для поділу земельної ділянки водного фонду та водного об’єкта площею 27,6461га на території Зороківської сільської ради Черняхівського району в оренду для рибогосподарських потреб.

5. Поновити договори оренди водних об’єктів у комплексі з земельними ділянками фізичним особам фізичним особам – підприємцям, згідно з додатком 3.

6. Фізичним особам – підприємцям, фізичним особам яким затверджуються проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та поновлюються договори оренди водних об’єктів у комплексі з земельними ділянками надати управлінню екології та природних ресурсів облдержадміністрації розроблену та затверджену в установленому порядку технічну документацію з нормативно-грошової оцінки земельної ділянки.

7. При наявності розробленого та затвердженого в установленому порядку паспорта водного об’єкта, технічної документації з визначення нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду, фізичним особам-підприємцям, фізичним особам звернутися до обласної державної адміністрації для визначення відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду для встановлення розміру орендної плати за використання земельної ділянки водного фонду.

8. Надати дозвіл ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» на укладання договору земельного сервітуту з фізичною особою – підприємцем Сьомкою Володимиром Михайловичем на частину земельної ділянки водного фонду площею 0,0086 га, для будівництва і обслуговування лінії електропередач, на території Почуйківської сільської ради Попільнянського району кадастровий номер земельної ділянки 1824785500:03:000:0315.

9. Надати дозвіл ПАТ «ЕК «Житомиробленерго»» на розроблення технічної документації із землеустрою для встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту на території Почуйківської сільської ради Попільнянського району кадастровий номер земельної ділянки 1824785500:03:000:0315.

10. Управлінню екології та природних ресурсів облдержадміністрації укласти:

1) з ТОВ «БЦЗ» договір оренди водного об’єкта у комплексі з земельною ділянкою загальною площею 27,5410 га земель водного фонду державної власності, розташованого на території Годиської сільської ради Романівського району для рибогосподарських потреб (код класифікатора видів цільового призначення земель – 10.07), терміном на 10 років, встановивши розмір орендної плати за використання земельної ділянки у розмірі 6 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки;

2) з ФГ «Карпове» договір оренди водного об’єкта у комплексі з земельною ділянкою загальною площею 29,7899 га земель водного фонду державної власності, розташованого на території Годиської сільської ради Романівського району для рибогосподарських потреб (код класифікатора видів цільового призначення земель – 10.07), терміном на 15 років, встановивши розмір орендної плати за використання земельної ділянки у розмірі 6 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

3) з ФОП Сивцем Іваном Володимировичем договір оренди водного об’єкта у комплексі з земельною ділянкою загальною площею 50,7735 га земель водного фонду державної власності, розташованого на території Ласківської сільської ради Народицького району для рибогосподарських потреб (код класифікатора видів цільового призначення земель – 10.07), терміном на 20 років, встановивши розмір орендної плати за використання земельної ділянки у розмірі 6 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

11. ТОВ «БЦЗ», ФГ «Карпове», ФОП Сивцю Івану Володимировичу зареєструвати права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

12. Хорошівській районній державній адміністрації розірвати договір оренди землі від 28 липня 2005 року та договір оренди водного об’єкта загальнодержавного значення від 23 серпня 2005 року укладені з гр. Кириченко С.А. для риборозведення. Водний об’єкт розташований в межах Суховільської сільської ради Хорошівського району загальною площею 4,0477 га, в тому числі під прибережно захисною смугою 1,11648 га.
Доручити голові Хорошівської районної державної адміністрації представляти інтереси держави в органах державної реєстрації речових прав при органах державної влади та місцевого самоврядування з питань державної реєстрації прав на нерухоме майно та інших речових прав, визначених цим розпорядженням.

13. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку