Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Як сформувати бюджет ОТГ на 2017 рік – обговорили під час селекторної нарад

26 Грудня 2016 • 15:39

Кіл-сть переглядів: 882

Сьогодні, 26 грудня, під головуванням Першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В´ячеслава Негоди пройшла селекторна нарада з питань підготовки місцевих бюджетів в ОТГ.

 

Участь в нараді взяли заступник голови ОДА Ярослав Лагута, директор Житомирського Регіонального центру розвитку місцевого самоврядування Василь Невмержицький, голови та представники новостворених об’єднаних громад області.

 

Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В´ячеслав Негода акцентував увагу всіх керівників ОТГ на необхідності правильно сформувати бюджети на 2017 рік.

 

Про всі деталі формування бюджетів громад, про особливості нарахування податку від доходів фізичних осіб, про використання медичної та освітньої субвенції у 2017 році розповіли представники Міністерства фінансів України та Державної казначейської служби України.

 

Нагадаємо, що 23 грудня відбулась нарада для бухгалтерів територіальних об’єднаних громад, в тому числі і новостворених, та представників управлінь фінансів РДА.

Версія для друку