Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 23 від 27.01.2017

31 Січня 2017 • 10:27

Кіл-сть переглядів: 174

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

27.01.2017

 

№ 23

Про встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною

 

 

 

Відповідно до положень ст.ст. 6, 39, 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” та ст.ст. 1, 2 Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною”, протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 17.01.2017 № 1:

 

1. Установити Баран Любові Андріївні з 16 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

2. Установити Бєлорусовій Тетяні Іванівні з 30 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 34% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого сина, нагородженого під час бойових дій орденом Червоної Зірки та медаллю „За відвагу”.

 

3. Установити Бур’ян Ганні Давидівні з 30 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

 

4. Установити Бутрик Галині Андріївні з 15 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

5. Установити Галицькій Галині Михайлівні з 21 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня.

 

6. Установити Гулакову Олександру Вікторовичу з 30 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник фізичної культури та спорту України”.

 

7. Збільшити Гуменюк Надії Миколаївні з 08 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

8. Установити Данилишину Сергію Миколайовичу з 28 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому під час бойових дій медаллю „За відвагу”.

 

9. Установити Данилку Валерію Кириловичу з 18 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений економіст України”.

 

10. Збільшити Данильчук Євгенії Анатоліївні з 20 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

11. Установити Демиденку Володимиру Васильовичу з 28 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник культури України”.

 

12. Установити Дем’янчуку Андрію Володимировичу з 20 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила дев’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

13. Установити Жабняку Миколі Євгенійовичу з 22 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за вислугу років у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

14. Установити Жиліхівській Валентині Кирилівні з 23 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник ветеринарної медицини України”.

 

15. Установити Інгліковій Галині Михайлівні з 09 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

16. Установити Затварницькій Вірі Захарівні з 20 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

17. Установити Камінській Галині Петрівні з 27 вересня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

18. Установити Кравченку Юрію Анатолійовичу з 15 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.

 

19. Установити Кравченко Зінаїді Петрівні з 03 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

20. Установити Куліш Надії Іванівні з 12 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

21. Установити Лавренчук Катерині Дмитрівні з 18 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якій присвоєно почесне звання „Заслужений працівник сфери послуг України”.

 

22. Установити Лисак Олені Петрівні з 01 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій медаллю „За відвагу”.

 

23. Установити Ліневичу Людвіку Вікторовичу з 06 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила дев’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

24. Установити Мануліній Галині Миколаївні з 08 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

 

25. Установити Нагорній Ганні Пилипівні з 23 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня.

 

26. Установити Недашковській Галині Миколаївні з 24 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

27. Установити Немченко Раїсі Антонівні з 21 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Червоної Зірки, орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

28. Установити Нестерчук Домці Павлівні з 18 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

29. Установити Олексюку Петру Михтодійовичу з 06 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений будівельник України”.

 

30. Збільшити Орловій Любові Олексіївні з 22 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

31. Збільшити Осадчук Тамарі Казимирівні з 16 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

32. Збільшити Осипчуку Василю Миколайовичу з 27 жовтня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за вислугу років, встановивши її у розмірі 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденами Данила Галицького та Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

 

33. Установити Петровській Світлані Володимирівні з 30 листопада 2016 р.пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка булла б встановлена годувальнику – 34% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій орденом Червоної Зірки.

 

34. Установити Пилипчук Софії Іванівні з 22 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 37% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

35. Установити Ренькас Валентині Федорівні та Гордійку Федору Михайловичу з 09 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 90% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір та дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”. Виділення частки пенсії, що належить кожному члену сім’ї, здійснюється відповідно до Закону України Про загальнообов’язкове державне страхування.

 

36. Установити Рубченку Леоніду Ростиславовичу з 29 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого батька, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

37. Установити Сапачуку Петру Миколайовичу з 24 жовтня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.

 

38. Установити Сарніцькій Зофії Йосипівні з 08 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня.

 

39. Установити Свірській Галині Петрівні з 23 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

 

40. Установити Сокальському Юрію Євгенійовичу з 21 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату міської ради чотирьох скликань.

 

41. Установити Теліженко Валентині Борисівні з 10 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 34% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій орденом „За службу Батьківщині у Збройних Силах СРСР” ІІІ ступеня.

 

42. Установити Тимощук Любові Василівні з 27 жовтня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

43. Установити Франковій Надії Миколаївні з 22 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

44. Установити Чирко Лідії Василівні з 01 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

45. Установити Швидкій Ніні Олександрівні з 24 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якій присвоєно почесне звання „Заслужений вчитель України”.

 

46. Установити Шевчук Зої Іванівні з 14 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

47. Установити Шеленгівській Людмилі Володимирівні з 26 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

 

48. Установити Щербіч Марії Альфонсівні з 26 жовтня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

49. Установити Юзвінському Леоніду Сергійовичу з 12 жовтня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

50. Установити Яценко Леонтіні Василівні з 23 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку