Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ігор Гундич про зміни в ОДА та розвиток області. ВІДЕО з 5 каналу

31 Січня 2017 • 13:53

Кіл-сть переглядів: 1 048

Житомирщина тримає першість у реформі децентралізації, займає лідируючі позиції завдяки енергоефективним заходам, а облдержадміністрацію чекає оновлення структури.

 

Про це розповів голова ОДА Ігор Гундич у програмі «Час: Громади» на 5 каналі.

 

«Енергонезалежність – це першочергове завдання не тільки в нашій області, це першочергове завдання в Україні. Тому що чим швидше ми станемо незалежними від агресивного сусіда, тим буде спокійніше нам» – зазначає Ігор Гундич.

 

За його словами, Житомирщина має бути більш активною у плані інвестицій: «У мене дуже простий принцип. Якщо ти себе не показуєш, не пропонуєш, не представляєш, то до тебе ніхто не приїде. В Німеччині бізнесмени, мабуть, взагалі не знають, що є така Житомирська область. Тому ми обов’язково цього року будемо все робити, щоб максимально себе презентувати».

 

«Якщо говорити про пріоритети, то першим мінімальним пріоритетом є оновлення структури адміністрації. Тому що я хотів би підібрати команду людей, з якими було б комфортно працювати», – розповідає голова ОДА.

 

Детальніше про досягнення області, найближчі перспективи та проекти – дивіться у програмі «Час: Громади» з головою облдержадміністрації Ігорем Гундичем.

Версія для друку